Sjekk også min webside: www.soulume.com

 

Kontakt: post@orakelkort.no    

© copyright 2019 by Annette Laurenze Sunde

ENDELIG ER DEN NYE STOKKEN HER

 

Du kan bestille den i dag!

Leveres snarest

Stokken består av 44 kort og veiledningsbok. Leveres i fin eske. 

Gratis kunstkort medfølger!

 

Pris: 350,-  +  Frakt: 60,-

 

Bestill her

Se eksempler på kort fra stokken nedenunder.

Du kan også se tilbakemeldinger fra testpersoner! 

DRØMMER

Dette kortet minner deg om verdien av drømmer. Tenk over hva som fascinerer deg mest i verden og la forestillingsevnen din synke inn i det og se at du blir en del av det. Drømmer er ulevd potensiale! Det forteller om alt som bor i deg og som med tid og innsats kan blomstre og bære gode frukter. Hva kan du se i livet som du liker og som du skulle ønske var en del av deg? Bruk litt tid hver dag til å la tankene vandre inn i drømmeland og kos deg med det. Kjenn at drømmene allerede har skjedd, og la følelsene fylle deg. Hjernen vet ikke forskjell på det som er sant og det som er innbilt, så hiv deg ut i det.

Du må ta sjansen og se hva du kan bli. Ditt potensial må få sjansen til å vise seg, og du muligheten til å blomstre frem. Du fortjener mer!

Lag gjerne en Visionboard. Kjøp en stor hvit kartong, hvor du limer på utklipp av bilder og tekster som formidler det du drømmer om. Du kan også skrive og tegne på denne kartongen. Ha dette viktige «bildet» synlig slik at du hele tiden blir minnet på hva du kan oppnå og hva du har i vente!

SKYLDEN

Dette kortet forteller deg at det er ikke din skyld. 

Når noen feiler noe, om noen føler seg uvel eller syke, om noen oppfører seg rart eller annerledes, så er det ikke din feil. Det er ikke noe du har gjort, noe de har hørt om deg, eller at de har gjort seg opp en mening om at du er en dårlig person. Når det er noe med noen, så tilhører det dem. Ikke deg. 

Det er ikke din skyld hvis du uttrykker følelser og blir møtt med kritikk, hvis du prøver å gjøre deg forstått og blir møtt med ignoranse, eller hvis du følger din egen sannhet og blir møtt med represalier. Du har rett til å dele dine følelser, å gjøre deg forstått og følge din egen sannhet. Dypt inni deg finnes en lengsel etter å kunne slippe all skyld og tillate livet å flomme gjennom deg. Du kan leve uten skyld. 

Legg hendene på kjevene dine, samtidig som du lar kjevene henge løst og munnen åpne seg. Lukk øynene. Så et frø inni deg av en ny verdighet, og hvor du lover deg selv å gi slipp på skyld som ikke er din å bære og hvor du tillater deg selv å ha dine følelser og behov.   Slipp taket om kjevene og hvil hendene over hjertet.

Si inni deg:

Jeg lar all skyld renne ut av kjevene mine og jeg møter livet med tillit.

MØRKT FØR DAGSLYS

 

Like før daggry er natten på sitt mørkeste. På en liknende måte er fasen før transformasjon av følelser og bevissthet; det blir verre før det blir bedre. Det kan oppleves som en uendelig lang og mørk natt og vi vet faktisk ikke om lindringen kommer og det kan aldri gis noen garanti. I stedet er alt avhengig av våre valg av hengivelse. Er vi hengitt tillit eller mistro, utholdenhet eller uro, overgivelse eller motstand? Noen ganger er det lettest å hoppe over valget, og bare sove oss gjennom natten, men dette er alltid en utsettelse da våkenhet er en forutsetning for transformasjon.

Dette kortet forteller at tillit, utholdenhet og overgivelse er det eneste som vil bringe inn daglyset til en mørk situasjon. Kortet forteller også at du har det motet som kreves for å tillate disse flotte egenskapene å vokse frem i deg. Unngå å dvele ved tanker som nærer din uro og motstand. Selv om tankene er forståelige, er de ikke til hjelp. Gi deg selv den tiden det tar å komme gjennom den mørke natten, og vær dedikert. Før eller siden vil lyset skinne innenfra og da kan ingenting slokne denne flammen i deg.