Sjekk også min webside: www.soulume.com

 

Kontakt: post@orakelkort.no    

© copyright 2019 by Annette Laurenze Sunde

Jeg er Annette.

Kort om meg
Bakgrunn for kortene
Kontakt

Jeg er født i oktober i 1972, og har drevet med
billedkunst og kortdesign i mange år, i tillegg til mye skrivearbeid. Jeg også utdannet sykepleier og har arbeidet i både offentlige og private institusjoner.

Siden 1995 har jeg vært søkende og emosjonelt
dedikert til å møte, forstå og heale meg selv. Dette har ledet meg inn i mange gode og viktige prosesser, hvor jeg opplever å ha fått en ny forståelse og innsikt i noen av livets gåter.

Jeg bor i Sandnes i Rogaland og har to barn.

En stor lidenskap i mitt liv er å vandre i fjellet, hvor jeg elsker landskapet, stillheten og den herlige norske naturen. Jeg er glad i å reise og oppleve nye steder og andre kulturer.

 

I 2001 opplevde jeg en inspirasjon og oppvåkning som ledet meg inn i en kreativ og ny livsfase. I mange år har jeg malt bilder og skrevet tekster som en naturlig følge av dette, og for å dele mine opplevelser og inspirere andre.

Så en dag i mars 2017 fikk jeg plutselig en følelse av at jeg skulle skape inspirerende kort for å binde sammen kunsten og det åndelige fokuset jeg har hatt i mange år. Det oppstod som en impuls og jeg fulgte opp med minimal bruk av tanke og dveling. På to dager var
utgangspunktet for kortene oppstått. Alle titlene, alle tekstene, og bildene kom til meg i rekordfart, som om de spratt frem etter å ha ventet altfor lenge. Jeg har gjort noen få justeringer i etter tid, men det er meste er fra opprinnelsen. Veldig tidlig oppdaget jeg også at kortene var sanne, klare, hjelpsomme og ganske magiske, noe jeg fikk bekreftet fra
fjern og nær som testet kortene. 

 

Jeg er stolt over denne stokken, og håper du får mye glede av den på din vei!

  

I mai 2019 kom den andre stokken min. Den heter Helbredelse - fri deg selv fra skyld og skam. Se mer på denne linken 

 

Annette Laurenze Sunde

Email - post@soulume.no

Email - post@kortperler.no