Sjekk også min webside: www.soulume.com

 

Kontakt: post@orakelkort.no    

© copyright 2019 by Annette Laurenze Sunde

December 4, 2017

October 25, 2017

October 19, 2017

October 17, 2017

Please reload

Tidligere poster

Kortperlen FORLØSNING

October 19, 2017

 

 

Dette kortet representerer erkjennelsen av å ha gjort ditt beste, og at du kan gi slipp og la deg overvelde og fylle av det som måtte komme gjennom deg. Slik det er med følelser og energi som har blitt holdt i kroppen lenge, så kommer det tider hvor det lettere kan slippes og tillates å flyte gjennom deg, uhindret, la deg romme og fylle til topps. Kortet inviterer til å si et uhindret ja. Det er ok. Jeg aksepterer dette innholdet som viser seg frem, som prøver å fortelle en historie, og som bare vil bli en del av meg. Jeg godtar meg selv, jeg godtar at jeg har gjort mitt beste og jeg krever ingenting mer. 

 

Øyeblikk som dette har stor magi, fordi en slik forløsning kan bringe deg in tune med fargespekter av egenskaper og frekvenser du hadde i deg som barn, men som mange av oss lærte å frykte, sortere og skille ut. Denne "oppdragelsen" er ofte grunnen til tap av kraft i dag, og avhengigheter til ytre ting og mennesker. Det som blir holdt, vil alltid søke å forene seg med deg igjen, og nå er tiden veldig gunstig for å slutte å svømme i motsatt retning, og bare la deg innhente.  

 

Det er en stor belønning som venter, som skrider frem umerket, ja, ut av det blå... Du begynner å kjenne på en ny livskraft, som egentlig bare er din egen kraft som blir tilgjengelig igjen... Du kjenner deg mer undrende, gledesfull, ekte, ærlig, fornøyd. Det yrer og du begynner å tiltrekke deg gode ting. Du er glad når du ser på himmelen, eller livet rundt deg. Smiler litt for deg selv, og trekker på skuldrene over de harde følelsesriene du gjennomgikk tidligere. Og når nye sure smaker kommer inn i munnen din, eller vonde følelser på nytt vil slite og dra, så vet du at dette en del av livet, en del av reisen. 

 

 

Følelsesintegrering er etter min erfaring forutsetning for indre vekst. Det handler om å bli hel, å gjøre tilgjengelig de sidene av oss som styrer fra et ubevisst plan og påvirker oss svært mye i hverdagen, og gjenoppdage vår lyse kjerne. Så det å gjøre det ubevisste bevisst, er mye av det den indre reisen består i. 

 

For mange av oss er tiden her for å våkne. Vi vil ikke lenger drukne i den frykt og uvitenhet som kommer fordi så mye blir holdt i det skjulte, og vi vil ikke lenger jobbe for å være glade. Vi vil ha gleden i livet fordi den er selve aspektet av hvem vi er. Den er naturlig tilstede. Kortet forløsning kommer med bud om at det er dette som venter etter at du gir ordentlig slipp, etterfulgt av en ny klarhet og forståelse av livet ditt. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg meg
Søk med tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square