Sjekk også min webside: www.soulume.com

 

Kontakt: post@orakelkort.no    

© copyright 2019 by Annette Laurenze Sunde

December 4, 2017

October 25, 2017

October 19, 2017

October 17, 2017

Please reload

Tidligere poster

Takknemlighet

October 25, 2017

Kjære leser! Jeg har hatt kortene mine på markedet en kort stund, og allerede mottar jeg fantastiske og rørende tilbakemeldinger fra nylige kjøpere av kortene. Jeg ante ikke at de kunne få så stor betydning som enkelte forteller om, og jeg bare takker for at jeg kunne bidra med at budskapene om livet og hvem vi er, når ut på denne måten. Det er noe med tiden vi lever i, og det store skiftet hvor vi går fra å være i en adskilt rolle til å oppleve oss selv som del av en større helhet, og den naturlige endringen dette innebærer. 

 

Her vil jeg presentere tre nydelige tilbakemeldinger som alle er ulike måter kortene kan fungere på ... Takk til Gloria, Solveig og Tove Elin!

 

 

 

 

 

"Kortene kom inn i mitt liv som en gave fra himmelen. Fra første stund jeg begynte å bruke dem, ble det avslørt noe som hadde holdt meg fast i gamle mønstre i mitt liv. Og da jeg fortsatte å brukte dem, ble det som har var uklart for meg i mange år, TYDELIG og SYNLIG,  slik at jeg på en mer bevisst måte kunne begynne å jobbe med det. Healingprosessen i mitt liv er allerede i gang og jeg er veldig takknemlig for det. Kortene er uten hvil gudommelig inspirert og energien som de holder er helt unik. Jeg føler det er en magisk og spennende reise. Og vil takke deg Annette for ditt fantastiske og inspirerende bidrag til menneskets åndelige våkenhet"....🙏      - GLORIA COSSIO

 

 

 

 

 

 

 

"Jeg legger selv tarot, og opplever at disse nydelige åndelig våkenhet kortene dine, belyser ting på sjelenivå. De er knallfine til forskjellige typer legg. blant annet det keltiske kors (som vist på bilde) Syns det er utrolig spennende å bruke de. Har drevet med tarot en god stund nå, og disse kortene har jeg blitt så glad i på kort tid. Så fantastisk nydelige bilder! Passet perfekt for meg disse kortene, og de kom når jeg trengte dem mest."

SOLVEIG MUSTORP -

 

 

 

 

 

 

"Annette, dine kort er veldig intuitive. Ved å trekke et for dagen eller med en følelse jeg sitter med, kan kortene føles som en klok rådgiver. Åpningene kortene gir, stemmer forunderlig godt med den utfordringen jeg har. Jeg har tillit til at kortene har en kobling til en høyere bevissthet. Beskrivelsene stemmer forbausende bra! Det kan være klokt å "koble seg på" før en trekker kort, men selv når en ikke gjør det, vil nettopp kortet fange opp hva som kan hjelpe meg å føle mer fred, aksept og balanse. Noen ganger kan det være en tankevekker bare å kjenne bedre etter, og kanskje gråte noen tårer eller merke inn hvordan livet dreier seg inn i en sterkere væren, enten man føler sånn eller sånn. Bildene, farger og farmer er visuelt åpnende. Det at kommunikasjonen i bildene relativt abstrakt, gir rom for større tolkning. Likevel er det nok føringer til å tolke det visuelle språket. Jeg kan anbefale disse kortene til hvem det skulle være!" - TOVE ELIN BERG -

 

 

 

 

***

 

 TUSEN TAKK

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg meg
Søk med tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square