Sjekk også min webside: www.soulume.com

 

Kontakt: post@orakelkort.no    

© copyright 2019 by Annette Laurenze Sunde

December 4, 2017

October 25, 2017

October 19, 2017

October 17, 2017

Please reload

Tidligere poster

Nye kortsett

December 4, 2017

 

 

Jeg er snart klar med en helt ny kort-stokk, veldig annerledes enn den første. Dette settet er basert på kortet Syndebukken fra den første stokken. Begrepet syndebukk kan handle om å være symptombærer for andre mennesker og i miljø hvor vi ferdes, og/eller det kan være en indre internalisert rolle som vi bærer fra tidlig barndom. Felles er at det fører til lidelse, og ufullkomne liv med mye slit, og ofte psykisk sykdom. Denne guiden er ment til å vekke, bistå og støtte mennesker som bærer stempelet som syndebukk, og guide og inspirere dem gjennom de nødvendige skrittene som kreves for å av-identifisere seg fra en slik rolle. Det vil samtidig åpne for oppdagelsen og gjenopprettelsen av det autentiske og de sanne kildene til kraft, glede og kjærlighet, som de er fortjent av.

 

Dette settet vil bestå av 44 kort, og en utvidet guidebok på ca 160 sider. Her er en liten smakebit.

 

 

 

 

VELKOMMEN HJEM

 

Kjære deg, stig inn, sett deg ned og tillat å være hjemme fullt og helt. Dette er ditt hjem. Det er din trygge base, og stedet hvor du kan hvile og fylles opp. Alt her er innredet etter dine smaker og ønsker. Luften som sirkulerer her er næringsrik og frisk. Lyset gjennomstrømmende, rent og gyllent. Dette lyset gjør at du kan se ting slik de er, og du kan alltid stole på at det er sant.

Inne i dette hjemmet er det bare du som kan sette din farge på vegger og ting. Det er bare du som kan fjerne noe, eller tilføre noe nytt. Alt tilhører deg, og eksisterer for å gi nettopp deg trygghet, kjærlighet og støtte. Det kan aldri forlate deg, dette hjemmet. Som himmelen aldri kan forsvinne. Alltid tilgjengelig, lunt og åpent for deg.

Kjære venn, slå deg til ro og finn din hvile her. Tillat den kjærlige kraften å pludre og gjennomskylle deg, rense deg, og etterlate en dyp tilfredshet som du er fortjent av. Se at livet ditt skinner opp, og at usynlige hender hjelper deg frem, over bekker og tronekratt. Se at gode mennesker kommer din vei, og at de smiler og beundrer deg. De ser alle skattene du har å dele og gi, og du kan se og glede deg over deres. Se latter, se feiring, se at dere holder hender naturlig og tar stor glede i å være sammen. Dette er ditt naturlige liv, og det som er gitt deg ved fødselen. Du er i livet.

Velkommen hjem.

 

 

***

 

Inne på min webside: soulume.com har jeg delt et blogginnlegg om syndebukken, og ønsker du å lese dette, kan du trykke på lenken under.

 

https://www.soulume.com/single-post/2017/09/20/Skapelsen-av-en-syndebukk

 

 

Har du lyst å teste stokken?

 

I perioden januar-februar, søker jeg etter personer til å prøve ut Syndebukken kortene. Mennesker som kjenner seg igjen og er i en fase hvor de ønsker å jobbe seg ut av dette. Det vil innebære å anonymt svare på spørsmål og gi tilbakemeldinger på bilder og innhold, i tillegg til å dele opplevelse og erfaringer med bruk av denne stokken. Dere vil motta stokken med et rikt A4 hefte med tolkninger, levert i mappe. Etter ferdig test-periode ønsker jeg å få materialet tilbake, og dekker selvsagt porto for dette. Når Syndebukken foreligger ferdig fra trykkeriet, vil jeg gi dere et eksemplar gratis som takk! Dere vil i tillegg motta en stor pose kunstkort i gave.

 

Kan dette være noe for deg, ta kontakt nedenunder. Jeg har et begrenset antall personer jeg søker, så kan ikke love alle som tar kontakt å få prøve ut stokken.

 

post@kortperler.no

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg meg
Søk med tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square